Sõiduriistu mul on mitu.

 

Lapimaal on aega süveneda iseenda mõtetesse. Aega leidub ka muude veidruste jaoks. Ühendasin vägikaika tänapäevase tehnoloogiaga, millega on nüüd võimalik tõmmata peale uinutavat kuklahoopi sellesamuse instrumendiga unest kuvatõmmiseid. Nii ma siis kihutasin mööda tundrat oma nähtamatu rolleriga, nagu homset poleks. Truu stoori. Vaata pilti kui ei usu.

 

img_0531

 

Kui tähetargad ja Postimehe horoskoobi kirjutaja soovitavad vanadest asjadest lahti lasta ja neid uude aastasse mitte kaasa tarida, siis kolmekümne miinuskraadiga keset pimedat tundravälja on mitte lahti laskmine elulise tähtsusega. See on suurelt kirjas ka allpool oleval koerasaanil.

img_0484

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s