Koerad siin, koerad seal.

 

Saanikoertele nime panemine on saja seitsmekümne koeraga farmis tähtis töö. Ei kujuta ette, et Yoda ja Darth Vader koos ühe kelgurakendi põhilised vedavad jõud oleks. Küll aga õnnestub koostöö suurepäraselt Yodal ja Obamal. Buddah annab tõmbesse tiba rahulikku nooti ja juhirolli täites hoiab kõigel silma peal KGB. Koerte meeskonna simuleerib valmis muideks arvuti, mis teab täpselt kui palju üks või teine koer jooksnud on ja kuidas nad kõrvuti käituvad.

 

kutsad-2-of-13

Varsti on söögiaeg.

 

kutsad-1-of-13

Külma kutsud ei karda. Vahest veidi värisevad.

 

Reisimise juures on ehk kõige parem asi see, et iga päev õpib midagi uut. Täna õppisin seda, et ka väike armas chihuahua muutub huskiks, alates sellest hetkest, kui sa ta kelgu ette seod. Olgu laste lemmik Lassie või mõni dalmaatsia koer, kõik on huskid hetkest kui esimene tõmme saab tõmmatud. Ootan huviga esimest Eesti Chihuahua Huskide liidu kogunemist.

 

kutsakad-1-of-1

Kilomeetreid koguneb seljataga juba uhkelt.

 

kutsakad2-2-of-3

Kelgukoerte silmadele ei ole vastast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s